domingo, 6 de junio de 2010

Fi de curs. Acomiadament.


Ara que s’està acabant el curs m’agradaria dir-vos a tots i totes els meus alumnes algunes cosetes. En primer lloc vull que sapigueu que per a mi ha estat un curs molt bo. I això ha estat així gràcies a tots vosaltres, perquè vaig a dir-vos que heu sigut uns cursos molt simpàtics i molt aptes per a donar classes. Els cursos que he tingut aquest any han sigut tres de primer, el A,B i C, i dos de segon, el D i “els meus”, els de la meua tutoria, el grup E.
Sempre n’hi ha alguns cursos que en determinats moments es posen una miqueta pesadets, per exemple el primer C, els dimecres. No sé si vos en recordareu, però sempre que entrava a la vostra classe (a tercera, la d’abans del pati) sempre em dieu que estàveu cansats, que volíeu festa (a que sí, Lola, Carla...) però jo, com era molt roí, mai vos donava festa i sempre acabàvem demanant l’hora. El grup de primer B també tenia el seu moment dolent, era el dijous a quinta hora. Estàveu cansats i no fèieu més que xerrar. I el primer A, potser era el que tenia millor horari, i per això, la veritat era que xerràveu menys. Pel que fa als dos segons, val a dir que el grup D, en general donava menys problemes a l’hora de donar la classe, però era per l’horari. Dues dies a primera hora (quan encara estàveu mig dormits) i un a segona. Tret de què de vegades m’haguera agradat que fóreu un poquet més treballadors, la resta, bé. Alguns molt bé. No vull dir noms, però ací n’hi havia alumnes molt bons i bones pel que fa al comportament, i també n’hi havia algú o alguna que s’hauria de comprar un despertador. Sabeu qui vull dir ¿no?. I ja per fi, els meus xicots i xicotes, els de la meua tutoria. Què voleu que vos digue? doncs que sou uns bons alumnes, unes excel·lents persones, però sou uns juganers i com deia Marcel, de vegades “...això no és serio” i la veritat era que sí, que de vegades ens passàveu un poquet. Però si mirem el conjunt del curs no heu fet massa maleses. N’estic content de vosaltres en general. L’única cosa que vos vull dir és que n’heu après moltes coses, i no totes bones. Per exemple, l’any passat no eixíeu al corredor, i enguany, (no vull dir noms) però ha hagut algú que si sumem les hores que s’ha passat fora, n’eixirien un grapat. També me’n recorde d’aquelles tres xiquetes que sempre tenien ganes d’anar al bany i després els hi ficaven “retard”... ja sabeu a qui em referisc ¿no?
Bo, ara, per finalitzar, m’agradaria que em diguéreu quines coses vos han agradat (per seguir fent-les) i quines no. Per exemple, allò de fer art, de fer exercicis, de donar apunts, i de la classe en general.
Per la meua part, m’acomiade de tots i totes vosaltres pensant que n’hi haurà alguns i algunes que potser l’any que ve els torne a tindre d’alumnes, però n’hi haurà d’altres que només els veuré pels corredors i pel pati. Vull que sapigueu que vos desitge a tots i totes un bon estiu (que les notes siguen bones, clar) i que encara que ja no sigue el vostre professor de Socials, si necessiteu alguna ajuda, ja sabeu on estic.
Que tingueu sort.

25 comentarios:

José Antonio 1ºB dijo...

Muchas gracias por decir eso a nuestra clase (1ºB) que no sé yo si somos tan buenos como dices tu.... bueno, lo mismo digo de pasar un feliz verano, y espero tenerte de profesor el año que viene!!!! Hasta luego!!!

Alex Perez (2ºd) dijo...

Miguel,Gracias per el detall i soles volia dirte que en les teues classes no pot cambiar res perque eres un professor exel.lent i una millor persona. Et vuill Moltisim Gracies per TOT!! .

Miguel dijo...

Jose Antonio: Sí que sois buenos. La verdad es que en clase me lo he pasado muy bien. A parte de que a veces estuvieráis un poco cansados y parlanchines, habéis sido un buen curso. Y tú concretamente un buen alumno. Espero tenerte como alumno el próximo año.

Alex: Gràcies. Vull dir-te només que tu ets un alumne molt bo, i bona persona. I si tu vols (que espere que vulgues) trauràs molt millors notes, perquè tu pots.

Pablo Torres dijo...

Hola Miguel!

Yo vull fer art que aixina no hi ha examens!! jeje. No, pero la veritat es que art i donar apunt m'agrae.

Miguel dijo...

Pablo: Jo ja sé que a tu t'agrade treballar. Perquè ets un alumne excel·lent. Jo estic molt content d'haver-te tingut aquests dos anys. No canvies mai, Pablo.

Stephany dijo...

Me ha gustado la redacción que has escrito, me gustaria tenerte como profesor el año que viene , pero creo que sería demasiada suerte. Al largo de mi vida como estudiante sé que tendré muchos profesores, pero no me olvidaré de ninguno porque todos teneis algo que os hace destacar. Y tú estarás en la lista de mis mejores profesores.

Fdo: Stephany.


Feliz verano.
Felices vacaciones.

LoscrimenesdeTectville dijo...

Holaa Miguel,soy Fran de 1ºA,Que para mí eres uno de los mejores profesores que me he encontrado,en el instituto,y uno de los mejores contando primaria.
Bueeno me vooy,hastaa luego gracias por TODO!

Miguel dijo...

Stephany: Me ha gustado mucho tu comentario. Has de saber que tú también has sido para mí una de las mejores alumnas que he tenido. Espero que sigas así en el resto de tus años como estudiante.

Fran: Gracias por tu comentario. Tengo que decirte que tú eres un alumno excelente. Estoy muy contento de haberte tenido como alumno. Me gustaría volver a tenerte como alumno el año que viene. Que tengas un feliz verano.

Stefan Rost 1ºA dijo...

Eres el mejor profesor de tosos, y que sepas que creo que no tienes nada malo, aunque tomar apuntes es un poco dificil.
y, ¡¡Un buen verano a ti también!!
Espero que nor volvamos a ver, y gracias por poner eso sobre 1ºA.

Miguel dijo...

Stefan: Gracias por tu comentario. Tengo que decirte que me pareces un alumno de maravilla. De esos que no todos los años se encuentra uno. Para mí eres de diez, en cuanto a comportamiento y en cuanto a conocimientos. Te deseo un buen verano y a ver si el año que viene te vuelvo a tener de alumno. Me gustaría.

Diego Domenech 2-E dijo...

Miguel:

A sigut un plaer tindret com a profesor i tutor 2 anys consecutius, he de dir que en 1. no se perque m'esforçaba més.
Has sigut un dels millors profesor que he tingut, GRACIES

Miguel dijo...

Diego: Grâcies pel teu comentari. És possible el que dius, sí, pot ser que l'any passat t'esforçaves més, però això, no et preocupes, és culpa de l'edad (enguany heu estat tots molt contents i alegres, ja m'entens). Ja veuràs com a partir de l'any que ve tornes a treballar més. He de dir-te que estic molt content de tu, perquè ets una excel·lent persona, de veres, i un bon alumne.

Celia Vivas (1ºC) dijo...

hola Miguel!!
Gracies per el comentari de 1ºC ;)
I ja que ho dius un dia podriem fer festa...Que tal el dimecres que be?
Pues aixo,gracies per totes les teues histories i espere tindret l'any que be
adeeu!!

Miguel dijo...

Celia: Vull que sàpies que ets una maravilla de persona, ha sigut un plaer tindre't d'alumna. Pel que fa al dimecres que ve, (no li ho digues a ningú) però jo havia pensat portar els ordinadors, què et pareix?. Ja m'ho diràs en classe.

Alberto dijo...

BUENO MIGUEL ME A AGRADADO LA SIMPATIA CON LA QUE EXPLICABAS LAS COSAS A PESAR DE QUE NO TE DEJABAMOS DAR CLASE LO QUE TENDRIAS QUE MEJORAR ES TU ORARIO PORQUE HABIA A VECES QUE NO DICTABAS PREGUNTAS PORQUE NO TENIAS TIEMPO Y OTRAS QUE DICTABAS QUINCE.BUENO QUE PASES UN BUEN VERANO YO TAMBIEN ESPERO TENERTE DE PROFE EL AÑO QUE VIENE Y A VER SI DESCANSAS DE NOSOTROS ESTAS VACACIONES

HASTA EL LUNES¡¡¡!!!

Miguel dijo...

Tienes razón Alberto. Tendré que afinar más mi tiempo, porque a veces, me enrollaba y no me daba tiempo de dictaros preguntas. Lo intentaré. Gracias por tu comentario Alberto. ¡Ah por cierto! Eres un estupendo alumno.

Biiancaa* 2nD dijo...

Gracias, ha sido uno de mis profs favorittos porQee habia algunoo.... Espero el año qe viene tenertte de profe porQe me gustta como explicas, lo que no me gusta esQ aveces mandas muxas cosas para copiar y luego un montton de ejercicios pero el resttO todO biien!
Graciias por ttOdO!

Miguel dijo...

Bianca: Has sido una buena alumna y tienes razón en que a veces me paso un poco con los ejercicios, pero piensa que esto es por vuestro bien.
Que tengas un feliz verano.

Carlos Díaz 1ºA dijo...

Miguel, eres el mejor profesor que he tenido este año, y uno de los mejores que he tenido nunca. Espero que pases un buen verano y que nos des clase en segundo.

Un abrazo,
Carlos 1ºA

Miguel dijo...

Carlos: Yo te voy a contestar de la misma manera. Eres uno de los alumnos mejores que he tenido nunca. Una maravilla de persona y de alumno. Espero tenerte el año que viene. Que tengas un buen verano.

Miguel dijo...

Gracias Isabela. Tú también has sido una execelente alumna. Y lo que para mí es más importante, una excelente persona.
Que tengas un feliz verano y espero tenerte de alumna el próximo curso.

Stephany dijo...

¿Cuándo escribirás algo nuevo en tu blog?

Miguel dijo...

Pues pronto voy a escribir algo sobre el inicio de curso.

Anónimo dijo...

cuantas paginas a de tener el trabajo dde grecia??????????

ageda ibars 1d

Anónimo dijo...

miguel hola me estoy aburriendo aciendo el trbajo de roma cuesta
mucho pero vale la pena .damina elena 1D